Documentaire – schoolopdracht!

 

Vandaag even een heel ander artikel. Voor school moest ik een filmpje maken die een documentaire voor moest stellen over de multiculturele samenleving in Nederland. Dat heb ik dus gedaan met een groepje. In het filmpje stel ik de oudere generatie wat vragen over dit onderwerp en over de politiek. Ik ben de ‘presentatrice’ in dit filmpje, haha! Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om het te delen met jullie :). Have fun watching!

 

XXX,

Kim

Advertenties

9 thoughts on “Documentaire – schoolopdracht!

  1. Ah wat een leuk filmpje met een interessant onderwerp! Leuke opdracht zeg! Goede presentatrice ben je;) Leuk dat jullie de oudere generatie hebben geïnterviewd, vonden zij vast ook erg leuk!

  2. leuk gedaan!! ik zou het naar de gemeente politiek sturen als ik jou was, die mensen zijn blij dat ze ook eens aan het woord komen en er zitten slimme mensen bij die echt wat te zeggen hebben, het zien en het snappen!! de politiek vergeet wel eens dat dit de mensen zijn die de basis hebben gelegd voor onze samenleving nu en ze worden compleet wegbezuinigd! ik woon tegenover een verpleeghuis en heb er vrijzillig zangles gegeven omdat het zulke lieve leuke mensen zijn! beetje betrokken zijn mag wel! de verpleeging is zo bezuinigd dat die geen tijd meer hebben voor een praatje met deze mensen tegenwoordig!

  3. Interessante documentaire hebben jullie gemaakt! Ziet er goed uit! Denk ook dat de mensen die aan het woord komen blij zijn dat ze ook een keer om hun mening worden gevraagd! 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s