Filmpje: TMI Tag!

De TMI Tag heb ik al zo vaak voorbij zien komen! Vandaag heb ik mijn versie ervan in videovorm voor jullie. In deze tag beantwoord ik 50 vragen en op deze manier leren jullie mij wel weer wat beter kennen! Het filmpje is niet heel kort, dus ik zou zeggen: pak er wat eten en drinken bij.. en have fun watching!

XXX,

Kim

Advertenties

14 thoughts on “Filmpje: TMI Tag!

  1. Wat leuk om de TMI in film vorm te doen;) Ten eerste; ik ben verliefd op je topje. Ahhh wat rot dat je nu stress hebt vanwege aankomende examens. Vind het ook super knap dat je deze drukke periode zo kan combineren met je blog. Maar bloggen is natuurlijk ook een stukje ontspanning.

  2. Leuke tag! Ik snap wel dat je stress hebt vanwege je aankomende examens, ik had daar ook last van, vooral met wiskunde; ik ging met een 5 mijn eindexamen in en mijn vader zei toen doodleuk dat hij mij nog wel nét te laag zag halen om te slagen. Gelukkig haalde ik uiteindelijk een 6,1 haha ik moest toen echt huilen toen ik zag dat ik een voldoende had 😛 Zo zie je maar weer dat het meestal allemaal wel goed komt 🙂 Heel veel succes in ieder geval, het komt vast goed! 😀

  3. Wat een leuk filmpje heb je gemaakt, je komt heel spontaan over 😀 En je topje is zooooo leuk hihi. Aw stress is nooit leuk en al helemaal niet als er iets belangrijks op je pad komt.
    liefs x

  4. Veel succes met je examens! Ik ben over een paar jaar aan de beurt. Gewoon rustig aan doen en goed verdeeld leren. Je topje is zo leuk trouwens!

  5. Wat een leuk filmpje! Logisch dat je gestresst bent door de examens. Ik kan je verzekeren dat het echt heel erg meevalt, ik weet zeker dat je het goed gaat doen. Succes !

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s