Review: Het (fake) Naked Basics Palet

??????????

Eindelijk had ik mijn pakketje van eBay binnen met de twee Naked paletten die ik had besteld. Vandaag review ik de eerste, namelijk het Naked Basics palet. Hier was ik wel heel benieuwd naar. Zou hij net zo goed zijn als mijn echte Naked 2 palet? Er zitten in deze nepperd over het algemeen matte kleuren en deze zijn vaak wat minder goed gepigmenteerd.. Ik was benieuwd!

Ik heb het echte Naked 2 palet, dus ik zou dit palet wel makkelijk kunnen vergelijken naar mijn idee. Ik ben toch wel wat kwaliteit gewend van dit merk en ik hoopte dat dit palet misschien in de buurt zou komen. Let’s take a look!

 

??????????

Dit zijn alle kleurtjes. Mooie kleuren om een dagelijkse look mee te maken. Dit zou zo perfect zijn om mee te nemen als je niet thuis slaapt.. Je hebt een prachtig, klein en compact doosje waar je een look mee kunt maken voor iedere dag. Venus is de enige kleur die wat shimmer bevat en de rest is mat, waardoor ik wel even mijn hart vasthield.

 

??????????

De swatches. Ik moet zeggen dat ik de lichte kleurtjes zo mee vind vallen.. Op zich krijg je er wel wat kleur van af. Maar de op twee na donkerste kleuren.. deze zijn zó slecht! Ik heb hard mijn vinger over de kleuren moeten vegen om dit resultaat te behalen. Ik had ook nog even swatches op internet bekeken van het echte palet.. nou, dat was écht goed bruin. De zwarte kleur heeft me overigens niet teleurgesteld. Deze ziet er goed uit.

 

??????????

??????????

De ooglook die ik maakte. Ik bracht Foxy aan onder de wenkbrauw, W.O.S. op het bewegend ooglid, Naked 2 en Faint (probeerde) ik een beetje aan de buitenkant aan te brengen en Crave bracht ik aan in de crease en op het laatste stukje van mijn bewegend ooglid. Ik vond het erg lastig om de lichte kleuren duidelijk op mijn ooglid te krijgen, terwijl ze er toch redelijk uitzien op mijn arm.

 

??????????

Ik heb het gevoel dat dit de enige look is die ik kan maken, doordat de twee bruine kleuren eigenlijk gewoon wegvallen. Daar kan je echt niks mee. Ook ben je lang bezig om de nude kleuren een beetje fatsoenlijk op je ooglid te krijgen. Jammer.

 

??????????

Ik ben niet echt te spreken over het palet. Hoewel de lichte kleuren me niet heel erg teleurstelde op mijn arm, vielen ze toch tegen op mijn oog. Met de twee bruine kleuren uit het palet kan je eigenlijk gewoon niks. Deze zijn ongelooflijk slecht gepigmenteerd. De zwarte kleur vind ik wel goed, deze bevat veel pigment.

Ik denk niet dat ik dit palet nog veel zal gebruiken. Ik denk dat ik hem nog wel een keer ga proberen, gewoon omdat ik ergens nog ‘hoop’ heb ofzo, haha. Ik zou nog wel het echte palet willen hiervan, want de combinatie aan kleuren is gewoon perfect. Wat ik overigens wel zeker weet is dat ik dit palet niét weggeef met de winactie. Daarvoor vind ik de kwaliteit echt veel te laag.

De verkoper verkoopt dit palet niet meer, maar je kunt er genoeg vinden op eBay voor een paar euro.

XXX,

Kim

 

 

Advertenties

18 thoughts on “Review: Het (fake) Naked Basics Palet

  1. Wat jammer dat hij je wat tegenvalt! Ik heb hier het echte palette van (heeft me iets van 25 euro gekost dus valt nog best mee) en die vind ik wel heel fijn! Vind je look wel heel mooi geworden!

  2. Zo raar, ik lees alleen maar goede reviews over de naked palletjes! Dus ben ik een beetje verrast. Maar idd, ik zie adhv je swatches dat de kleuren veel te licht zijn en niet veel pigment bevatten. X Tamara

  3. Pingback: WIN! – (fake) Naked 3 Palet | Het Beauty Archief

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s