Over mij

??????????

Ik ben Kim, geboren op 27 december in 1996 en dat maakt mij nu 17 jaar oud. Ik ben geboren in een dorpje in Zuid-Holland. Daar woon ik nu nog steeds en na 16 jaar ben ik mijn eigen blogje begonnen op het grote, wijde internet.

Waarom ik een blog ben begonnen? Ik kreeg ontzettende kriebels bij het lezen van andere blogs. Hoe zij beschreven hoe ze te werk gingen voor artikels. Foto’s maken, artikelen tikken.. een product testen.. Dat wil ik ook! En dat kan ook heel simpel. Met wordpress dus, waar ik mee werk. Al sinds klas 1 groeide mijn interesse voor beauty. Hoe je jezelf mooi kan opmaken, daar hield ik mij toen al mee bezig. Ik vind het heerlijk om met verzorgingsproducten en make up bezig te zijn. Ze testen, een mening erover vormen en het overbrengen aan jullie!

Op het moment zit ik in 5 havo. Eindexamenjaar dus.. brrr.. Dit jaar wordt een zwaar jaar met veel stress, maar we gaan er wat van maken. Als ik slaag, ga ik verpleegkunde studeren en dat wil ik het liefst aan de hogeschool in Leiden gaan doen.

Naast beauty heb ik nog een hobby, namelijk dansen. Ik train 3,5 uur per week in een dansstudio met veel plezier. Ik doe hiphop/streetdance en jazz. Ik zit ook in een demoteam voor hiphop, waar ik meerdere optredens mee mag doen. Zo heb ik op de achtergrond gedanst bij Q-music en bij 3 JSF-winnaressen uit 2006 bijvoorbeeld!

Sinds 2 december 2012 heb ik ook een heel leuk en lief vriendje genaamd Bryan. We zijn ondertussen langer dan een jaar samen en daar ben ik heel blij mee! Ik hoop nog héél lang met hem samen te mogen zijn!

XXX Kim

IMG_46266360257963

Advertenties
5 reacties

5 thoughts on “Over mij

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s